itulah.....LELAKI


✿ jika kite layan die dengan penuh sweet2 like ais krim doposen,sure die ingat kite tengah tangkap leleh dengan die.kalau tak layan,die katenyer kite sombong dan bajet hot pulakk.


✿ jika kita dressing hot2,die fikir kite nak gode die,jika tidak die katenyer kite outdated.


✿ jika kite bertekak bermati-matian dengan die,die katenyer kite begar(kepale ade batu)kalau kite dok diam macam tunggul,die katenyer kite patung,iQ pendek.


✿ jika kite cakap kite tak cintakan die,dengan berusaha bersungguh-sungguh dan bermati-matian,die cube dapatkan kite,but once dah dapat die cube pelbagai helah untuk tinggalkan kite pulak.


✿ jika kite termungkir janji,die kate kite tak boleh dipercayai,tapi kalau die buat camtu,die terpaksa melakukannyer bukan kehendak die..hak3 tuii !


jika kite yang sakiti hati die,die kate kite kejam,tak perikebinatangan,tapi kalau die yang sakitkan hati kite,die katenyerr,kite nih hati kace lahh,susa nak jage lahh..


jika lelaki membace entry ini,sure die akan "eh mane ade.i kan lelaki yang baik lagi penyayang".wek !


itu sesetengah lelaki sahaja,bukan semua cenggitu..betol kan lelaki malaya sekalian?

19 comments:

hazirah hasran said...

hehehe yes adik...agreed~!

laila miera said...

hahaha..kn3??^^

sRie aRTy ! said...

HAHA. setujuuuuuuuuuu !

Amy A. said...

ahaha..lelaki...:p

laila miera said...

hahaha..ramai setuju..yes !

ezzu said...

xsemestinye jgak....

Nurasyiqin said...

hai miera..cikin polo sini yer?? malang lah saper yg dapat lelaki yg berperangai di atas nih..hehe..

laila miera said...

taw xpe.......huhu

Anonymous said...

owwww...........

saya said...

ye kew??

laila miera said...

yela!!!!

saya said...

wekkk!!

laila miera said...

ngade2..haha

saya said...

hehehe..

zulhaidi said...

btol ke mcam tu...

hahaha....

sesetengah kot...

yang xpandai menghargai....

:)

laila miera said...

hahaha..yela...xsume cm2...stgah jew..

allinOne said...

wanita yang waktu mudanya geleng2 pada laki2 niscaya dikala tua kepalanya akan angguk2...

laila miera said...

hahahaha..btol !

SimplySeoul said...

lelaki actually simple, women yg complicated...