PMS?? Datang Bulan?? Apa lelaki patot buat??



♥ hadiahkan coklat kepadanya.pasti sidia gembira menerimanya dan boleh mengubat emosi si gadis.

♥ kehadiran PMS bukan waktu tok memutuskan hubungan.lelaki perlu lebih memahami pasangannya.layanlah dia sebagai seorang puteri selama seminggu.

♥ lelaki sering terkena leteran.berikan perhatian yang lebih kepadanya dan jangan mendatangkan marahnya.ucap cinta dan puji cantik lebih-lebih*even xcantik pon

♥ teman lelaki mestilah lebih memahami dan tidak menimbulkan apa2 masahlah pada waktu ini.

♥ sebaik-baiknye tarik kekasih anda dan bawa dia bersiar-siar.udara yang segar mampu mengubah moodnya.

♥ jangan bangkang jika dia mengutarakan masalah kamu masih merokok walaupon sudah berjanji mahu berhenti atau baju kamu bertaburan di lantai,kerana saat begini memungkinkan si dia meninggikan suara.

♥ lebih baik kamu pelajari kehadiran period wanita kerana kamu akan sehidup semati dengan isteri atau bakal isteri.barulah bahagia dan serasi hidup.

♥ bagi suami,belailah isteri jika dia dalam kesakitan.dodoi isteri agar dia lebih tenang.manakala kepada sang kekasih pula,bisikan kata2 manis di telinganya.

♥ kehadiran lelaki yang memahami mampu merinagankan tekanan wanita.

♥ jagalah hati si dia. :)

8 comments:

Hang Leo said...

terase nk gelak plak bace,,hehehehe
pms tu kuar darah kan...so,klu lelaki kuar darah dr jari sebab luka..tu PMS ek..so pmpn pun kena take care seperti lam senarai tu la,hihihihihih
bestnyer... :)

laila miera said...

adoiii....g suwo nina terangkan.haishhh...

stellaizz said...

stella still ok ye xde PMs ketika dtg bln very cool

laila miera said...

hahaha..oritw la uh...

Iwanski said...

terimas kasih dgn imformasi yg diberikan..

butterfly said...

kalau tak silap...
kita tak boleh nak bagitau kat lelaki bila kita period.. tak tahulah betul ke tak...

Syafiq said...

owh. baru tau. heheheh :P

man said...

thanks for sharing the info.