setelah sekian lame tak berjumpe..akhirnya....♥♥♥

hye sume !! dah lame sangat2 rasenyer tak berblog.tetiba terase nak berblog semula plak..hihihi..xcely ade story yang nak share..2yang rajin nak berblog balek..haha..agak2 korang bley teka x ngan tajok aq kat atas uh??rase bahagia sangat dapat jumpe ngan orang tersayang..dah lame sangat xjumpe..rindu gle doe ! memang dah lame tunggu saat2 cmni..bahagia sangat. ! satu hari aq spend tyme ngan si dia (HAZIQ HAMSAN).maceh wak coz layan je kerenah saya dalam masa sehari ni..haisshhh ! sumpah bahagia ! rase macam nak jumpe tiap2 ari je..tp,awak xkan bley kan...xpela wak..sehari pon dah ok even sebenarnya saya mengharapkan lebih. :(
ok dah ! xnak sdey2 !!nanti ade rezeki bley je nk jmpe ag..hihi..nak tunjuk pic baru ktowg ! hehe..bertambah agla pic dalam album ktowg..hihihi..moh2 !! jom tgk !! ;)




masing2 muke dah mengantuk..haha..


6 comments:

saya said...

:')

tasakadir said...

sweet :))

butterfly said...

sweet sgt...

ouhh.. i'm jeles..

NUR SABRINA FIRZANAH said...

wah sweetnya :)

ChEnTA LiEYza said...

syg...awak mcm kite gak lah... kita pun lama x jumpa bf kite... 2 bulan sekali jer... hehhee.. tarikh kapel awak pun cm kite gak..kite awak sebuln jer..13.0ktober 2010... hehhee... kita sama... lalala

pelangi sepi said...

jarang jumpa lagi baik..selalu jumpk nnt jemu pulak