RINDU..^^

hye si cantek ! hye si kacak ! entry kali ni nak share tentang zaman aq puase kecik2 dulu..siyes bez law pose tyme kcik..rindunyerrr tyme uh..selalunye dulu law aq pose,aq akan pose kat uma tok bak n tok mak..bez tol pose kat uma atok ngan nenek ni..pas2 ade geng lak uh kat sane..kazen aq sume ade..nak pose pon semangat coz pose ramai2kan..ble tyme pose,nanti tokbak akan bawak ktowg sume g kedai..bli makanan..ala,tyme uh kazen aq xdela ramai..adela dalam ktowg bertiga jew..so,xdela kayap cgt tokbak  kan..hik3..ktowg pon ape lagi,amek la stok tok kunyah2 pas buke pose..setiap owg lain2 makanan tp ble makan,makan same2..bez gle ase ade stok makanan...sampaikan laci tokmak kat bilik jadi tempat stok makanan ktowg..pas2 law nak cte tyme kte kecik2,mstla macam2 bende kte main kan??men ceper la..batu seremban la..men snap laa..adoii...aq ase bez cgt tyme uh coz aq ade kawan..law kt uma aq sowg2 jew..maklomlah sowg je gurl dalam family..pas2 ble petang je ktowg main lah kat luar..beselah..kecik2... skunk ni nk kuar petang pon susah..panas la...malas la...ape laa..macam2 alasan kan..tyme petang uh memg paling bez la..ley men layang2..men masak2..main basikal...macam2..law masak2 uh kadang2 pagi2 ktowg da men taw..ha!! lagi satu ktowang akan main khemah2..nanti ktowg amek kusyen kusi tokmak uh n ktowang susun n wat cam khemah..nanti ktowg akan masok dalam uh..duduk2..hahaha..lawak je..bersepah2 kusyen kusi tokmak tyme uh..pas2 law malam lak ekot tokmak ngan tokbak g terawih...jalan kaki je g sane coz dekat..kat surau uh law ktowg malas nk terawih,ktowabg borak2..pas2 kne mara ngan tokmak coz bseng..hik3..tp ktowg diam kejap jew...tyme da habes terawih uh memg xcited la coz nak makan stok makanan yang ktowg beli ! haha..ehem3 ! pas da sebulan pose...saat yang di nanti2 kan..dapat wet raye coz pose full..byk dapat wet raye..tyme kcik ni pose penoh coz nk dapat wet raye byk je kan..tol x??haha..itu aqla..aq xtaw la kowg cmne kan..hehe..rindu seyh pose tyme uh...siyes aq cakap ! nie la pengalaman aq  pose tyme kecik..kowg pon mesti ade kan??xkan la xde..sume owg mesti ade..hehe..

6 comments:

saya said...

nak duit raya !!

laila miera said...

hahaha...cari sendiri..

CiK NuYu said...

baca entri ni teringat cik nuyu masa kecik-kecik.. lebih kurang je perangainye.. hehe

Atiqah Wadiah said...

tiba2 rindu zaman muda-mudi..sobsobsob :(

Atiqah Wadiah said...

tiba2 rindu zaman muda-mudi..sobsobsob :(

Alin Marlini said...

rindu zaman tu..tapi posa budak2 skrg dah lain..